PEMIKIRAN BUKAN PERASAAN

untuk sesiapa yg ingin menghamburkan pemikiran. klu merapu tak tentu hala, sure kena BLOCKED!
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 kejadian-kejadian pelik/aneh/lucu/etc....

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
stanum saliva



Posts : 11
Join date : 2008-11-06
Age : 29
Location : bandar koboi

PostSubject: kejadian-kejadian pelik/aneh/lucu/etc....   Sun 23 Nov 2008, 7:38 pm

petang tadi aku dikejutkan dengan kejadian di pondok pak guard apartment....
satu aunty berbangsa cina menengking ketua pak guard.punya lar lantang suara aunty tuh sampai boleh dengar dengan jelas sampai ke telinga aku...bayangkan rumah aku ditingkat 10...giler angin aunty tuh...aku kat atas nih pun terkejut....
pak guard yg pegang palang tuh,cool jer...iyelah yg jadi sasaran marah tuh,yg duk kat dalam pondok tuh.tp klu aku jd yg pegang palang tuh,mmg bingit telinga.....aunty tuh bising sebab parking lot miliknya telah ditakhluki visitor....die cakap dah banyak kali kena mcm tuh...sampai die kena parking kat luar....aunty tuh tengking yg pak guard tak meronda, tak buat kerja....tak tau ke yg free parking kat dalam tuh dah penuh....knp bagi visitor masuk juga....adoi la....giler la,bila perempuan tengking lelaki....tak sanggup aku nak tengok atau dengar.... No


tapi bila wujud keadaan yg pak guard susah nak bagi visitor masuk....ada jg yg bising...susah jg klu xnak bekerja sama nih....yg visitor pulak tak sdar diri ke,dah tau free parking dah penuh...parking lar kat luar... Mad
Back to top Go down
View user profile
benbaz_massoud
Admin


Posts : 9
Join date : 2008-11-06
Age : 28
Location : Malaysia

PostSubject: Re: kejadian-kejadian pelik/aneh/lucu/etc....   Tue 31 Mar 2009, 11:29 pm

gile sih.....aku x sedar post kau ni.

maafkan kecuaian moderator ampes ini....muahaha

satu.....makcik tu cina

yg jenis cakap xperlu mic.....tensen kdg2 duk sblah cina ni. yakin sgt ke diorg smpi xterasa perlu perlahankan volume?

tu yg klu jmp cina ckp perlahan.....mcm bahagia plak. (chinese....no heart feeling k)

dua....pompuan kan emotic-homo-sapien, bajet bagus. xleh cerdik sket....xleh lebih sket, 'ek je manjang (aku terasa dowh )
Embarassed
Back to top Go down
View user profile http://benbaz.forumotion.com
 
kejadian-kejadian pelik/aneh/lucu/etc....
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Hoax Kristiani: Big Bang = "Jadilah Terang" dalam Kitab Kejadian ?
» Ajaib ! Isi Kitab Kejadian Masuk Pelajaran Sains di Sekolah Kristen
» Kisah Nabi Dalam Alkitab (Fitnah Atau Bukan??)
» Pemberkatan Aneh di Gereja
» Dagelan yang tidak lucu! Islam VS Agama TUHAN.

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
PEMIKIRAN BUKAN PERASAAN :: LIFE :: kehidupan tu ape?-
Jump to: